Hieroja J.Mehtälä


Jäsenkorjausta / shiatsua

FeelWell

Yhdistän hoidoissani usein näitä kaikkia parhaan vasteen saamiseksi. Avaan asiakkaan jännityskohdat hieronnalla ja isommat tukokset/lukot shiatsulla. Vaikeampia, syvemmällä olevia tukoksia/lukkoja hoidan venytyksillä, manipuoloimalla aku-/triggerpisteitä ja jäsenkorjauksella.

Tyypillinen ensikerta-asiakas on istumatyötä tekevä, 35-55 -vuotias nainen tai mies, joka kärsii monenlaisista tukoksista ja stressioireista niska-hartiaseudulla. Hänen energiatasonsa ovat alhaalla, verensokeri ja verenpaine ylhäällä, hänellä on allergioita, pääkipua, väsymystä, heikko immuunijärjestelmä, unihäiriöitä, vatsaongelmia, olkapäävaivoja etenkin hiirikädessä, alaselkäkipuja ja usein polvi/nivelsärkyä. Tällainen asiakas hyötyy suuresti muutamasta hoidosta, joihin yhdistetään omahoito/ liikkunta-ohjeita.

Oppini olen saanut mm. Kairon Vyöhyketerapia Instituutissa ja Suomen Shiatsukoulussa. Innostuin hoitotyöstä toimiessani kansanparantajan oppipoikana 80-luvulla. Olen tehnyt hoitoja säännöllisesti vuodesta 1990 lähtien, kokopäivätyökseni vuodesta 2009. Täydennän osaamistani jatkokurssien kautta. Teen hierontaa, shiatsua, vyöhyketerapiaa ja jäsenkorjausta.

Hoitovideo jäsenkorjauksesta

https://youtu.be/y66M72vhUWE


Tyypillinen asiakas

 

Tyypillinen ensikerta-asiakas on istumatyötä  tekevä, 35-55 vuotias nainen tai mies, joka kärsii monenlaisista tukoksista ja stressioireista
niska-hartiaseudulla. Hänen energiatasonsa ovat alhaalla, verensokeri ja verenpaine ylhäällä, hänellä on allergioita, pääkipua, väsymystä, heikko immuunijärjestelmä, unihäiriöitä, vatsaongelmia, olkapäävaivoja varsinkin hiirikädessä, alaselkäkipuja ja usein polvi/nivelsärkyä. Tällainen asiakas hyötyy suuresti jo muutamasta (1-5) hoitokerrasta.