AJANVARAUS

LAHJAKORTTI

RYHMÄTILAN VARAUS

Hieronta

Suunhieronta

Jäsenkorjaus

Shiatsu

Vyöhyketerapia

FYSIOTERAPIA

Ryhmäliikunta

Jalkaterapia

Hieronta

 

Hieronnassa keskitytään käsittelemään tiettyä aluetta, esimerkiksi, selkää ja jalan alueen lihaksia klassisen hieronnan keinoin. Hoidon tavoite on aina sama: tuottaa asiakkaalle hyvää oloa, helpottaa hänen mahdollisia vaivojaan ja ennaltaehkäistä tulevia vaivoja.

Hoitoja tarjoaa: Mikael . Jouni Mehtälä / Jussi Koskela

Teemu Seppä

 

 

Urheiluhieronta/ Klassinen hieronta

Mikael

Jussi Koskela

Teemu Seppä

 

Purentalihasten hieronta

Mikael

 

FACKIAHIERONTA

Jussi Koskela

 

 

 

Suunsisäpintojen hieronta

 

Erittäin rentouttava 45 min hoito. Sopii narskuttelijoille, puhe/laulu työläisille.

https://youtu.be/ODaGsLxtSZk

 

Hoitoa tarjoaa: Mikael Ma-Pe Klo.12-19 Oulunkylä, FeelWell

 

 

 

Jäsenkorjaus:  Jouni Mehtälä

 

Kesto n. 45- 60 min. Jäsenkorjauksessa käytän monipuolisia manipulaatiotekniikoita, lihas- ja nivelkalvojen manipulaatiota ja venytyksiä,  varsinkin toiminnallisia, sekä oikeaa liikerataa tukevia tekniikoita.

 

Tässä malli video:

 

Hoidossa keskitytään vaivan hoitamisen lisäksi pohtimaan mikä sen aiheutti ja kuinka jatkossa sitä voidaan ennaltaehkäistä.

Jumppasalin puolella hoitoon kuuluu katsoa alussa lihastasapaino ja lopussa sopivat harjoitteet.

 

Tästä voit varata suoraan ajan jäsenkorjaukseen.

 

 

 

 

 

Shiatsu

 

Hoidetaan perusmeridiaanit päästä varpaisiin hieromalla, painelemalla ja venyttämällä. Hyvin kokonaisvaltainen hoito päättyy yrttijuomaan, Ongelma-alueisiin annan usein venyttely / voimaharjoittelu neuvoja. Sisältää tarvittaessa yhden akumagneetin ja yhden kinesioteippauksen. Hoitoja tarjoaa: Jouni Mehtälä

 

HINTA 60 MIN 60€

120 MIN 110 €

 

 

Vyöhyketerapia

 

Hoidossa keskitytään jalkaterien, käsien ja kasvojen vyöhykeheijasteisiin. Hyvin kokonaisvaltainen, mukava ja kevyt hoito päättyy yrttijuomaan.  Ongelma-alueisiin annan usein venyttely / voimaharjoittelu vinkkejä. Hoitoja tarjoaa:Maarit Kurki sekä  Jouni Mehtälä 

 

 

Vyöhyketerapeuttinen vauvahieronta

 

Vyöhyketerapeuttinen vauvahieronta on vauvahierontaa, jossa käytetään vyöhyketerapeuttisia heijasteita apuna. Hieronnalla voidaan vaikuttaa mm. lapsen vatsavaivoihin, uniongelmiin, koliikkiin, refluksioireisiin, rentoutumiseen sekä immuniteettiin. Hieronnassa huomioidaan aina myös imettävän äidin/vauvan ravitsemus. Parhaat tulokset saadaan 3-5 hieronnan sarjahoitona. Hoitoja tarjoaa: Maarit Kurki

 

 

FYSIOTERAPIA

 

Fysioterapeutti Maarit Kurki aloittaa 5.2.2019 ottamaan vastaan Oulunkylän FeelWellissä.

 

 Ryhti - ja lihastasapaino tutkimusten jälkeen tehdään hoitosuunnitelma ja harjoitteluohjelma. Teen myös hierontaa, vyöhyketerapiaa ja neuraalisen kudoksen mobilisointia. Tarvittaessa käytän myös shindo-tekniikkaa. Fysioterapiaa myös lääkärin lähetteellä.

 

Maarit Kurki ottaa myös lääkärin lähetteitä.

Jos joukkueenne tarvitsee fysiikkavalmennusta olkaa ihmeessä yhteydessä maarittiin. Hänellä on kokemusta yleisurheilu, jääkiekko, uinti sekä tennis / golf fysiikkavalmennuksesta.

Yhteystiedot : hannamaarit3@gmail.com
Puh: 040-6529167

 

 

 

 

Ryhmäliikunta

 

SELKÄVOITTO JA NISKA-LENKKI

Fysioterapeutti - Valmentaja Maaritin

 -”Ryhtiä rankaan”- toiminnallisen harjoittelun tavoitteena on saada keho toimivaksi kokonaisuudeksi aktiivisiin eläkepäiviin, työelämään, liikunnan pariin tai urheilusuorituksen optimointiin.

 Maarit Kurki

 

 

Hatha jooga

Hatha joogassa teemme liikkuvuutta ja voimaa kehittäviä aurinkotervehdyksiä ja vartalon kiertoja sekä notkeutta ja pehmeyttä edistäviä jooga-asentoja lattiatasossa. Rauhallisten ja dynaamisten liikkeiden yhdistelmät sekä meridiaanien eli energiakanavien huomioiminen harjoituksessa auttavat meitä syventämään suhdettamme kehoon. Ohjaaja: Heini Nukari

 

Yin jooga

Yin joogassa teemme pitkäkestoisia syvävenytyksiä. Usean minuutin mittaisten asentojen aikana hengitämme syvään ja annamme lihasten rentoutua, jotta venytys pääsee vaikuttamaan sidekudoksiin ja meridiaaneihin asti. Tämä stimuloi nivelten ja sisäelinten toimintaa. Ohjaaja: Heini Nukari

 

Tabata Hiit Treeni

Jouni vetää 3 kertaa viikossa pienryhmälle intensiivisen omankehonpaino treenin. Klo 13.00-13.30

Jalkaterapia

Terveet hyvinvoivat jalat ovat tärkeä voimavara koko elämän ajan. Ongelmat jaloissa heijastuvat usein koko kehoon. Teemu tarjoaa jalkojen hoitoa pääasiassa vaikeampien kynsi- ja ihomuutosten hoitoon. Jalkojen hoitoon sisältyy lisäksi opastusta ja neuvontaa yksilölliseen jalkojen omahoitoon sekä oman jalkaterveyden ylläpitoon ja ehkäisemiseen. Tarvittaessa Teemu opastaa myös kenkien ja sukkien valinnassa.

Jalkaterapia opiskelija Teemu Seppä

 

 

Klikkaa palvelua. Sitä kautta löydät lisää hoitovaihtoehdoista ja ryhmätunneista sekä hoitajan/ ohjaajan kuka palvelua tarjoaa. Hinnat ja tarkemmat tiedot löydät tekijän nimen kautta.