Jouni Mehtälä

https://vello.fi/feelwell/

Jounin palvelut ja hinnasto

Tiedote: Olen aukaissut kesäkuun alusta vastaanoton Ajanvaraus

 

Jouni ottaa vastaan Ti  klo 10-18.30

 

Palvelut:

Perushieronta 60 min 55 €

Jäsenkorjaus 50€           ( kesto 45min)

Peruskäsittely 60 min: 60 €

(sis. jäsenk. shiatsu/ hieronta ja vyöht.)

Peruskäsittely + vyöhyketerapia 2 h: 110€

Puolihoito (niska/hartia) 25 min: 30 €

Vyöhyketerapia 90 min: 80€

Shiatsuhoito 2 h: 110€

5 x shiatsu/klassinen 30 min sarjakortti: 160€

5 x shiatsu/klassinen 60 min sarjakortti: 275 € ( voim.6 kk)

Vuosikortti 12*55 min 645 € ( II -erässä) Voim. 18 kk

Lahjakorttien voimassaolo 2 kk.

Muut ennakkoon maksetut tuotteet voimassa 4 KK ostopäivästä.

 

Ajanvaraus

 

email: hieroja@mehtala.fi

puh. 045-2388964

 

 

 

 

 

Kartta

 

 

Olen Jouni, FeelWellin perustaja.

 

Tiedote: Olen aukaissut kesäkuun alusta vastaanoton Ajanvaraus puhelimitse 045-2388 964

 

 

 

Oppini olen saanut mm. Kairon Vyöhyketerapia Instituutissa ja Suomen Shiatsukoulussa. Innostuin hoitotyöstä toimiessani kansanparantajan oppipoikana 80-luvulla. Olen tehnyt hoitoja säännöllisesti vuodesta 1990 lähtien, kokopäivätyökseni vuodesta 2009. Täydennän osaamistani jatkokurssien kautta. Viimeksi olen käynyt Seniori Voimaa -kurssin, jotta liikuntaohjeistukseni olisivat "tätä päivää". Teen hierontaa, shiatsua, vyöhyketerapiaa ja jäsenkorjausta.

 

Yhdistän hoidoissani usein näitä kaikkia parhaan vasteen saamiseksi. Avaan asiakkaan jännityskohdat hieronnalla ja isommat tukokset/lukot shiatsulla. Vaikeampia, syvemmällä olevia tukoksia/lukkoja hoidan venytyksillä, manipuoloimalla aku-/triggerpisteitä ja jäsenkorjauksella.

Tyypillinen ensikerta-asiakas on istumatyötä tekevä, 35-55 -vuotias nainen tai mies, joka kärsii monenlaisista tukoksista ja stressioireista niska-hartiaseudulla. Hänen energiatasonsa ovat alhaalla, verensokeri ja verenpaine ylhäällä, hänellä on allergioita, pääkipua, väsymystä, heikko immuunijärjestelmä, unihäiriöitä, vatsaongelmia, olkapäävaivoja etenkin hiirikädessä, alaselkäkipuja ja usein polvi/nivelsärkyä. Tällainen asiakas hyötyy suuresti muutamasta hoidosta, joihin yhdistetään omahoito/ liikkunta-ohjeita.

 

Hoidon tueksi annan asiakkailleni aina jumppa:ohjeita jotka voivat olla vahvistavia ja/tai liikkuvuutta edistäviä. Jos en pysty auttamaan hoidettavaa, niin ohjaan hänet kollegoilleni/erikoislääkärille. Bodywork -osion teen hoitopöydällä, Hoidossa käytän usein välineinä pyyhkeitä, hierontarasvaa, vyöhykepuikkoa, chuashaa, moxaa ja kinesioteippausta höystettynä vartalo/korva-akumagneeteilla.

 

 

 

Asiakaspalautteita

AJANVARAUS

LAHJAKORTTI