Heini Nukari

Heinin meridiaanivenyttely ja hathajooga

Syksyn 2017 kurssilla tilaa!

Hathajooga maanantaisin klo 19.15-20.45

 

10 kerran kortti 130 €

Kertamaksu 16 €

Maksut käteisellä tai tilille.

 

 Kokeilutunnin hinta (kertamaksu) vähennetään sarjakortin hinnasta, jos päätät ostaa sen. Sarjakortit käyvät molemmille tunneille.

 

 

 

 

 

Lisätiedot & ilmoittautumiset: Heini Nukari

heini@body-is-voice.com

puh. 044 231 64 55 Tai : http://body-is-voice.com/

https://www.facebook.com/BodyIsVoice/

 

 

 

Meridiaanivenyttely- ja joogaohjaaja Heini Nukari

 

Heini on tanssitaiteilija, vokalisti, liike- ja ääni-ilmaisun sekä kehonhuollon ohjaaja. Lisäksi Heini opiskelee toista vuotta kiinalaista lääketiedettä ja akupunktiota. Meridiaanivenyttelyä hän on harjoittanut vuodesta 1995 ja joogaa vuodesta 2002 lähtien.

 

 

  Meridiaanivenyttely

Meridiaanivenyttely perustuu japanilaisen Zen Shiatsun luojan Shizuto Masunagan kehittämiin liikkeisiin, jotka aktivoivat kehomme meridiaaneja eli energiakanavia ja niiden ylläpitämiä tärkeitä elintoimintojamme. Meridiaanivenyttely on oivallista itsehoitoa ja sen säännöllinen harjoittaminen ylläpitää kehon ja mielen harmoniaa. Sopii kaikille. Oma joogamatto mukaan!

 

 

  Jooga

Kehontuntemusta ja kehomielen hyvinvointia joogaharjoituksen ja syvän hengityksen kautta! Teemme liikkuvuutta ja voimaa kehittäviä aurinkotervehdyksiä ja vartalon kiertoja sekä notkeutta ja pehmeyttä edistäviä jooga-asentoja lattiatasossa. Sopii aiemmin joogaa tai muuta liikuntaa harrastaneille. Oma joogamatto mukaan!

 

 

 

 

 

AJANVARAUS

LAHJAKORTTI

RYHMÄTILAN VARAUS